Publicitat

L'independentisme no ho veu clar

Nervis

Imatge de la celebració de la Diada del 2015

Aquests últims dies han coincidit diverses circumstàncies que no són positives per a les expectatives de l'independentisme català pel que fa a les eleccions del proper dia 21. Aquesta situació ha provocat un cert ambient de pessimisme entre les formacions d'aquest sector ideològic, segons fonts independentistes.

D'una banda, les enquestes comencen a indicar que les massives manifestacions anti independentistes del 8 i el 29 del passat mes d'octubre es reflectiran molt probablement a les votacions del 21-D, el que fa previsible un augment considerable dels vots de Ciutadans i PSC. A més, l'eventual majoria absoluta de l'independentisme sembla cada vegada més qüestionada.

Igualment, és previsible que la mobilització de votants que s'està constatant provoqui un augment de la participació, un fet que beneficiarà les formacions constitucionalistes, ja que tot i que s'observen transvasaments de vots entre formacions independentistes -d'ERC a Junts per Catalunya-, els vots que procedeixen de l'abstenció van cap al constitucionalisme.

3 Comentaris

Publicitat
#2 teruel existe, BCN, 07/12/2017 - 12:23

Ja veurem que passa el dis 21 - D. L'estat té una capacitat infinita de ficar la pota en qualsevol moment i reactivar indepes que ara passen vergonya.

#2.1 Miquel, Mollet, 12/12/2017 - 15:35

Amb il.lusió ens anem al "garete"

#1 e-Z lo PETA , Barcelona, 07/12/2017 - 00:59

Oooohhh, quin greu , ooohhh, qui ho hagues dit que passaria aixo? Oooooohhh... Goita....