Publicitat

Pel canvi al PSC dels vots de Ciutadans

Nervis a ERC

Imatge d'una reunió orgànica de la direcció d'Esquerra

La majoria dels especialistes a demoscopia electoral coincideixen que a les properes eleccions catalanes es produirà un clar transvasament de vots des de Ciutadans al PSC, i aquest fet està començant a provocar una certa inquietud a la direcció d'Esquerra, partit que aquests mateixos especialistes donen com a gairebé segur guanyador d'aquestes eleccions.

En principi, tot indica que la victòria d'Esquerra és una previsió molt sòlida. Tanmateix, alguns dirigents del partit que lidera Oriol Junqueras recorden que el transvasament cap al PSC de gran part del vot que a les anteriors eleccions catalanes va beneficiar Ciutadans, se suma a una clara recuperació dels socialistes catalans. I insisteixen que aquesta recuperació ja s'estava produint quan Ciutadans es va enfonsar a les últimes eleccions generals.

Per tant, i aplicant aquest raonament, alguns membres de l'equip de Junqueras estan analitzant la possibilitat que, potser, l'adversari real d'Esquerra a la convocatòria electoral catalana no sigui aquesta vegada Junts per Catalunya, sinó el PSC. De fet, Iceta ha dit diversos cops últimament que el seu objectiu és guanyar les eleccions i esdevenir el proper president de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 18/02/2020 - 01:14

Si alguien que votaba a C's vota ahora al Partido Separatista Camuflado que sepa que está votando separatismo. Allá cada cual con su conciencia. Luego que no se quejen de que los nacionalseparatistas les roban libertades, dinero y todo lo que puedan.

#5 Coque, El centro de Tabarnia, 17/02/2020 - 19:21

Dar el voto al PSC és firmarle un cheque el blanco al independentismo.
No en vano son 73 los ayuntamientos gobernados por el independentismo gracias al apoyo del PSC.
PSC, NO GRACIAS

#4 Ribes, Hospitalet, Tabàrnia, 17/02/2020 - 18:25

No nos fuimos del PSC para fundar C's y volver con el rabo entre las piernas. ¡Al PSC, ni locos!

#2 no soy nadie, barcelona, 17/02/2020 - 11:22

No estoy tan seguro de tanto trasvase, lo que si parece claro es el cansancio del sector no independentista y la nula repercusión que las acciones de ERC, CIU o CUP, incluso Podemos, tienen en sus votantes, inasequibles al desaliento. Lo volverán a hacer y muy pronto

#1 EN BAIXADA, I SENSE FRENS ¡¡¡¡¡, Barcelona, 17/02/2020 - 09:27

ERC poden estar molt i molt TRANQUILS

El PSC, ja NO enganya a ningu
mo se a qui votaran els votants de Ciutadans
pero al PSC, segur que NO