Publicitat

Davant del protagonisme d'Esquerra

Nervis a Waterloo

Puigdemont parlant amb els mitjans de comunicació a Waterloo

Ja està clar que a hores d'ara Esquerra ha assumit en solitari la representació i el protagonisme absoluts de l'independentisme català a les negociacions sobre l'eventual investidura de Pedro Sánchez com a president del futur Govern espanyol. I aquesta situació ha provocat un gran nerviosisme a Waterloo, segons fonts de l'independentisme català.

Ara per ara, Puigdemont ha decidit optar per la via de l'acostament a Esquerra per intentar buscar una quota de participació a les negociacions amb el PSOE. Tanmateix, l'expresident està constatant, amb una profunda irritació, que el partit d'Oriol Junqueras es limita a traslladar algunes de les peticions de Waterloo als socialistes espanyols, sense cedir-los cap protagonisme.

A més, segons les mateixes fonts, Puigdemont i el seu entorn són conscients que aquesta situació està permetent Esquerra seguir guanyant imatge i posicions davant de la futura pugna electoral. Aquesta pugna s'aguditzarà a Catalunya quan es convoquin les properes eleccions, i l'objectiu és aconseguir el control de la Generalitat i, per tant, de gran part del moviment independentista.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat