Publicitat
Confidencial · 19 de Maig de 2017. 00:28h.

Ni tan sols cal signar

Més risc judicial per al sobiranisme

Ni tan sols cal signar

Només signava el secretari general del Departament de Governació, Francesc Esteve

Els dirigents sobiranistes catalans estan comprovant aquests dies que l'administració espanyola ha augmentat la seva pressió contra qualsevol actuació relacionada amb el projecte independentista, com reflecteix una dada relacionada amb l'última querella presentada per la fiscalia.

Es tracta que sembla haver canviat el criteri per determinar els suposats responsables de les actuacions presumptament delictives relacionades amb el procés sobiranista. Aquest cop, la fiscalia es querella contra una autoritat catalana, la consellera de Governació, Meritxell Borràs, que no va signar el text publicat amb la licitació de l'acord marc per a la futura compra d'urnes que podrien utilitzar-se per a un eventual referèndum, publicació que va provocar l'actuació de la fiscalia.

Tanmateix, el text de la licitació de l'acord marc, publicat al Diari Oficial de la Generalitat del passat 9 de maig, està signat pel secretari general del Departament de Governació, Francesc Esteve. La consellera no signa, i tot i això, la querella va dirigida contra ambdós.

1 Comentaris

Publicitat
#1 JUANICO, Barcelona, 19/05/2017 - 19:43

Un acord marc no es un contracte i no suposa cap compromís de l'administració.

Són els contractes que puguin derivar de l'acord marc els que impliquen un compromís.

Si el nivell de coneixements de dret administratiu de la Fiscalia és aquest, anem apanyats.