Confidencial · 2 de Desembre de 2019. 00:30h.

Ni Torra ni Puigdemont

L'establishment’ no se’n refia d'ells

Ni Torra ni Puigdemont

Puigdemont i Torra, en una imatge d'arxiu

L'establishment espanyol té molt clar que, fins i tot en el cas que l'administració de Madrid obri negociacions amb les autoritats catalanes sobre qüestions relacionades amb l'encaix de Catalunya al conjunt de l'Estat, hi ha dos dirigents independentistes catalans que en cap cas haurien de jugar un paper determinant en el futur d'aquest encaix.

Es tracta del president Torra i de l'expresident Puigdemont, ja que importants sectors empresarials i de la admiistración de l'Estat consideren que les seves actuacions, amb constants desqualificacions contra Espanya i el seu sistema democràtic, els invalida per parlar en nom i representació dels ciutadans catalans.

Aquesta oposició al fet que Torra o Puigdemont puguin tenir en el futur capacitat d'influència sobre les relacions entre les administracions de Catalunya i del conjunt de  l'Estat no procedeix exclusivament de dirigents polítics espanyols, sinó també d'àmbits econòmics, financers i institucionals amb un indubtable pes a les estructures de l'Estat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Martín, Barna., 02/12/2019 - 17:52

Aquests dos, que s'apartin. No serveixen per negociar. Ni tenen seny, ni ment clara!.

#1 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 02/12/2019 - 14:12

El Establisment Catalá sense Tabarnia es no res. A lo único que aspira el Establisment Catalá es a clavarles más impuestos y canón por servicios públicos al Pueblo de Tabarnia...... Tabarnia isn´t Catalonia.... Freedom for Tabarnia..... contra el Pedorro, el PedeTe PDT Partido de Tabarnia. Visca Tabarnia LLiure.