Publicitat
Confidencial · 13 de Novembre de 2017. 00:24h.

Ningú no diu que ha acabat?

Desconcert general independentista

Ningú no diu que ha acabat?

Imatge de la commemoració de la Diada del 2015

Carme Forcadell ha admès davant d’un jutge del Tribunal Suprem que el procés sobiranista català ha estat només una qüestió simbòlica, i s'ha compromès a respectar la legalitat espanyola. Però es tracta només d'una informació obtinguda mitjançant filtracions solvents de la seva declaració judicial, no d'una intervenció directa i clara davant dels ciutadans catalans.

Per tant, tot i que la realitat reflecteix el fracàs total del procés, cap dels dirigents principals del moviment sobiranista no ha admès encara aquest fet de forma pública, ni ha explicat la raó que durant els últims temps s'hagi mantingut una autèntica ficció sobre aquesta qüestió.

En aquest sentit, actualment el desconcert dins del moviment independentista català és molt ampli, ja que, segons fonts de l'independentisme, no s'entén que, després de sis anys de procés, no s'hagués preparat cap de les reiteradament proclamades estructures d'estat, i s'acabi acceptant que la mateixa declaració d'independència va ser només una qüestió simbòlica.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Sergi , Barcelona, 13/11/2017 - 21:23

En la mayoria de estafas, la mayoria de estafados no denuncian nunca por vergüenza.