Publicitat
Confidencial · 31 de Juliol de 2019. 00:40h.

Ningú no diu res del CNI?

17-A: desmuntada la farsa conspirativa

Ningú no diu res del CNI?

Imatge de la portada del 'web' del CNI

L'independentisme ha tornat a fer el ridícul. Després del gran escàndol organitzat pels independentistes, incloent el Govern de la Generalitat, denunciant una suposada conspiració de l'Estat pel que fa als atemptats jihadistes de l’agost del 2017 a Catalunya, ara resulta, com era previsible, que les informacions que van motivar aquesta campanya eren totalment infundades.

Fonts dels sectors moderats i pragmàtics de l'independentisme diuen que l'acusació més o menys vetllada de l'independentisme a l'Estat d'haver organitzat, per acció o omissió, els atemptats mitjançant els contactes del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) amb l'imam de Ripoll, ha resultat ser absolutament falsa, la qual cosa dóna un caràcter gravíssim a aquesta farsa. Perquè no s'ha fet una crítica política, sinó que s'ha acusat l'Estat de cometre delictes molt greus.

En qualsevol cas, el silenci independentista sobre l'afer, després d'haver intentat manipular i pressionar els mitjans de comunicació perquè difonguessin aquesta falsedat de manera àmplia, és molt significatiu. Ningú no té res a dir ara? És que ni tan sols ningú no rectificarà les falsedats difoses des de les mateixes institucions catalanes? Cap dirigent independentista no admetrà que han tornat a fer el ridícul?

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 M, Sabadell, 31/07/2019 - 12:05

El independentismo parece vacunado contra el ridículo de tanto usarlo, pero a los demás nos asombra su capacidad de reincidencia.