Publicitat
Confidencial · 14 de Juny de 2018. 00:10h.

Ningú no protesta pel "farol"

L'independentisme 's'empassa' la farsa

Ningú no protesta pel "farol"

Imatge d'arxiu de l'ex consellera Clara Ponsatí

L'exconsellera Clara Ponsatí, que resideix a Escòcia fugada de la justícia espanyola, ha admès que la fase final del procés sobiranista va ser una farsa impulsada pels dirigents independentistes -ha assenyalat l'anterior Govern-, ja que ha declarat que l'Executiu de Puigdemont "jugava al pòquer" amb el Govern espanyol i que a més anava "de farol".

Tanmateix, tot i que Ponsatí ha deixat clar amb aquestes frases que no hi havia un projecte real de república catalana, ni estructures d'estat, ni garanties de res, no s'ha produït cap protesta. És a dir, l'independentisme accepta en silenci que va ser enganyat pel Govern de Puigdemont i la resta de dirigents independentistes.

L'independentisme, que és tan actiu quan es tracta de denunciar qualsevol actuació dels sectors no independentistes catalans que consideri no ajustada a la realitat, s'empassa ara en silenci la constatació que el projecte independentista va ser un "farol", una constatació que procedeix a més d'una de les seves impulsores des del Govern de la Generalitat.

Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Barretina a rosca, Black hole, 14/06/2018 - 19:59

Eso no es cierto, Ester Capella se ha quejado y ha hecho de Torquemada del Tribunal de la Santa Inquisición del proceso.

#3 M, Sabadell, 14/06/2018 - 14:34

Algunas personas carentes de personalidad propia, se aferran a unos ídolos, y todo lo que hagan estos ídolos lo encuentran bien hecho, incluso que les mientan, les tomen el pelo y se aprovechen de ellos.
No pueden nunca reconocerlo, pues ello destaparía que se comportan como borregos que forman parte de un rebaño.

#2 "EL FAROL", Barcelona, 14/06/2018 - 10:01

Si solament fos aixo
Pero aixo tot just comença

NO PROBLEM, la culpa sempre es d'ELS ALTRES

#1 Juan García, Ciutat de la Justícia, 14/06/2018 - 07:47

Els manuals de psicologia expliquen que, en general, els individus ens creiem més intel·ligents que les persones que ens envolten. Acceptar que ens han enganyat és molt difícil d'assumir i reconèixer, si a més parlem d'una part important de la societat encara ho es més.