Publicitat
Confidencial · 7 de Gener de 2020. 00:23h.

Ningú no se’n recorda d’Artadi

Va iniciar un desmarcatge de Puigdemont

Ningú no se’n recorda d’Artadi

Elsa Artadi amb Carles Puigdemont, en una imatge d'arxiu

L'emergència política a Catalunya d'Elsa Artadi va ser paral·lela a la de Carles Puigdemont. De fet, va arribar un moment en què semblava lògic que seria la successora del llavors president de la Generalitat. Tanmateix, a la cort de Puigdemont qualsevol dissidència, encara que sigui mínima, encara que sigui aparent, és immediatament castigada.

I això, segons fonts del PDECat, li ha passat a Artadi, que un dia va començar a pensar que potser els plantejaments de Puigdemont i dels seus dirigents més afins no eren molt realistes, tenint en compte el que va ocórrer a l'octubre del 2017. La seva caiguda va començar en aquest moment, i sobtadament es va informar de manera pública que havia començat a sentir un gran interès per la política municipal barcelonina.

En qualsevol cas, Artadi, que era la indiscutible número dos del món neoconvergent, quan aquest espai polític tenia una importància molt considerable i encara no havia estat superat clarament per Esquerra -el sorpasso-, va esdevenir una regidora de segona fila de l'Ajuntament de Barcelona sense cap protagonisme a la primera línia de l'activitat política a Catalunya. I ja ningú no la recorda.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat