Publicitat
Confidencial · 16 d'Octubre de 2019. 00:25h.

Ningú se’n refia de Torra

El president està aïllat

Ningú se’n refia de Torra

Imatge d'arxiu del president Torra

Les profundes contradiccions de Torra, entre el seu activisme independentista i la seva condició de president de la Generalitat, han estat l'últim element que ha contribuït al fet que es vagin retirant els escassos suports que tenia al món independentista català. A hores d'ara, Torra està sol, ja que fins i tot els sectors més radicals no se’n refien del president, i el grup de Waterloo, és a dir, Puigdemont i els dirigents afins, creu que no té talla política per afrontar la situació actual.

Els sectors radicals han descobert el doble joc de Torra durant aquests dies, a causa dels incidents d'ordre públic que s'estan produint pel que fa a la sentència contra els líders independentistes jutjats i condemnats per l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya durant la tardor del 2017. Com a activista, Torra encoratja els radicals que protestin, i com a president, els envia els Mossos d'Esquadra per reprimir-los.

Aquesta estratègia de Torra per mantenir la seva aparença d'independentista radical, però sense enfrontar-se obertament a les ordres de l'Estat, ha provocat que els radicals s'allunyin del president. Els més moderats ja havien marcat distàncies davant de la incapacitat de Torra per gestionar la Generalitat i per impulsar un independentisme eficaç. Atès que també ha perdut el suport de Waterloo, s'ha quedat completament aïllat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Mesetario, Meseta, 16/10/2019 - 00:35

Torra se pasa el día soflama tras soflama soflama.
Pero en realidad es un corderito sumiso y obediente.