Publicitat

El Parlament convoca els empresonats

No aprenen

Dirigents independentistes empresonats a Lledoners

La comissió d'investigació del Parlament sobre l'aplicació de l'article 155 de la Constitució a la Generalitat de Catalunya ha convocat, entre d’altres persones, Oriol Junqueras i altres quatre membres del Govern de Puigdemont empresonats, perquè compareguin el proper dia 22 com a testimonis de aquesta aplicació.

Es tracta, com constaten fonts de l'oposició parlamentària catalana, d'una decisió que té l'objectiu bàsic de provocar soroll, ja que la compareixença física de Junqueras, Turull, Rull, Romeva i Bassa hauria de ser autoritzada pel Tribunal Suprem, una autorització que no es va concedir fins ara davant de situacions similars. Queda l'opció d'una compareixença mitjançant videoconferència.

Les mateixes fonts expressen la seva sorpresa pel fet que els dirigents independentistes encara no hagin assumit que les estratègies victimistes basades en símbols, i les declaracions incendiàries, no suposen cap avanç, sinó que augmenten la sensació que aquests dirigents, i el mateix Govern de la Generalitat, segueixen vivint a línterior d’una bombolla de ficció.

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat