Publicitat
Confidencial · 2 de Desembre de 2019. 00:10h.

No busquen la independència

Només culpar l'Estat per tot el que ha passat

No busquen la independència

Imatge d'una pancarta contra Espanya durant un partit de futbol

Tot i que ningú del món independentista amb l'autoritat política que caldria reconeixerà de manera pública que el projecte independentista ha fracassat i, per tant, aquest projecte ha de ser totalment descartat, la realitat és que els seus dirigents són perfectament conscients d'aquesta situació, i ja han assumit que la independència és inviable.

La resistència a un reconeixement públic de fracàs procedeix de la por, proper al pànic, del fet que l'independentisme més radical, bàsicament l'expresident Puigdemont i el grup de Waterloo, acusi els que admetin la realitat de traïdors, de botiflers. Així, mantenen el projecte de la república catalana com a un zombi.

En aquest context, per tant, l'estratègia no és parlar de la independència, sinó culpar l'Estat espanyol de la impossibilitat d'aconseguir-la, i atacar Espanya amb tots els mitjans, incloent una utilització massiva de les fake news, per desprestigiar-la i desgastar la seva imatge. De fet, els independentistes ja no pretenen la independència, sinó venjar-se d'Espanya davant de la constatació que no ho permetrà mai.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat