Publicitat
Confidencial · 11 de Desembre de 2019. 00:35h.

'No' de Tesla a Barcelona

Muntarà a Berlín 150.000 cotxes / any

'No' de Tesla a Barcelona

Imatge de la fàbrica de Tesla a Fremont (Califòrnia, EUA)

El procés independentista, i sobretot l'última fase de violència i greus disturbis a diversos punts de Catalunya, està passant una factura molt alta a l'economia catalana, tot i que l'independentisme, inclòs el Govern de la Generalitat, sosté, mitjançant una nova fake news, que no s'està produint cap impacte negatiu.

Es tracta de la companyia automobilística dels EUA Tesla, que finalment ha descartat Barcelona com a seu de la seva fàbrica europea de vehicles, per decidir-se per la localitat alemanya de Grünheide, a prop de Berlín, on Tesla muntarà cotxes elèctrics i bateries. La fàbrica començarà a funcionar el 2021, i està previst que produeixi 150.000 vehicles anuals, segons ha informat el diari El País.

A conseqüència de les tensions provocades per les reivindicacions independentistes, des de la tardor del 2017 han canviat la seva seu social més de 5.000 empreses de Catalunya. I les possibilitats que tornin han desaparegut arran dels greus disturbis que es van produir recentment, durant les protestes contra la sentència que va condemnar  diversos dirigents independentistes pels fets que van culminar amb l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Rafa, Reus, 12/12/2019 - 12:43

Es mentira esta noticia. El propio Musk ha reconocido que es mejor estar en Alemania,, la sede del coche europeo y además donde estA su mayor competidor, Porsche. El independentismo no tiene nada que ve para montar una empresa. Lo que interfiere son decisiones estratégicas y logísticas, económicas y situación geográfica.

#8 pepe, andorra, 11/12/2019 - 17:43

SEAT ya tiene decidido el cierre de su fabrica de martorell, y los alemanes van a fabricar todos los electricos en la gross deutschland, asi q ya podeis llorar lo q querais q se acabo lo q se dio.

#7 Lo Jaumet Torracollons, Xerta, 11/12/2019 - 15:24

I què? Jo m´espavilo prou bé amb lo matxo jojojojojojojooooo.

#6 NO PASSA RES NO PASSA RES...., Barcelona, 11/12/2019 - 14:14

Es mol sencill l'ECONOMIA NO VOL TENSION
cosa imposible d'entendre per l'independentiste

La culpa es SEMPRE DELS ALTRES

I sense economia....

#5 Heu arruïnat Catalunya, burguesets jubilats i pagesos de terra endins, bbcn, 11/12/2019 - 13:37

De què viurem? De què viuran els nostres fills i néts? M'ho podeu dir? Haurem d'emigrar tot kiski? No hi ha dret. Torra, dimissió.

#5.1 pepe, andorra, 11/12/2019 - 17:45

pero tu crees q a esos les importa lo mas minimo lo q les pase a ti y a tu famlia? Si esperas q un politico solucione un problema es q eres un ingenuo.....¿Es q no te bastan los ultimos 30 años de experiencia para ver q ellos solo progesan y solucionan su vida? torra no esta para solucionarte nada si no eres de los suyos. Solo tienes derecho a paga