Publicitat
Confidencial · 8 de Gener de 2018. 00:23h.

No diuen qui paga la fugida

Incògnita sobre la factura de Brussel·les

No diuen qui paga la fugida

Puigdemont amb els seus quatre exconsellers fugats a a Brussel·les, durant una entrevista radiofònica

Alguns sectors del PDECat critiquen en converses privades el que consideren una falta de transparència de la direcció del partit sobre un afer de caràcter financer que creuen que podria estar afectant la formació convergent. Es tracta de la manera de pagar les despeses que està ocasionant l'estada a Brussel·les de l'expresident Puigdemont i de quatre dels seus exconsellers, fugats a la capital belga per eludir l'actuació de la justícia espanyola.

Aquesta qüestió està sent tractada amb una gran opacitat, el que provoca una certa inquietud a sectors del PDECat, que preferirien que s'aclarís com s'estan finançant aquests costos, ja que ara per ara no s'han donat explicacions sobre aquesta qüestió, el que provoca que circulin versions de tipus divers.
 
En principi, la possibilitat que s'estigui utilitzant diners públics no sembla assumible, atès que les finances de la Generalitat es troben totalment controlades pel Ministeri d'Hisenda, que dirigeix el ministre Cristóbal Montoro, i per tant, aquesta eventual sortida de recursos hauria estat detectada pels funcionaris del Govern de l’Estat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 josi, Barcelona, 08/01/2018 - 20:47

¿Soros? ¿Roures?

#3 Rivas, Hospi, 08/01/2018 - 15:15

Lo estarán pagando las diputaciones, consejos comarcales y ayuntamientos en manos de los indepes. En el mundo separatista no pone nadie ni un céntimo de la butxaca.

#2 M, Sabadell, 08/01/2018 - 14:07

Eso de vivir de mantenidos al algunos parece que les gusta, mientras otros vayan pagando, a vivir que son dos días, y al mismo tiempo otros inocentones estan en prisión por "babaus" , crédulos e incautos.
Las bolsas con billetes de 500 euros de Andorra dan para mucho.

#1 Anna C, Barcelona, 08/01/2018 - 02:02

Putín..Pujolin? uhmmmmm..