Publicitat

Els Mossos deceben l'independentisme

No és l'1 d'octubre

El conseller d'Interior, Miquel Buch, amb comandaments dels Mssos d'Esquadra

Fonts independentistes admeten que l'actitud dels Mossos d'Esquadra durant els greus disturbis provocats aquests dies per l'independentisme a Catalunya, és radicalment diferent de la que van mantenir durant les situacions que es van produir a la tardor del 2017, especialment pel que fa a l'intent de referèndum il·legal de l'1 d'otubre d'aquest mateix any.

Aquesta vegada, els Mossos estan actuant molt coordinats amb els efectius de la Policia Nacional espanyola i complint perfectament amb la legalitat vigent, per intentar mantenir l'ordre als carrers de Catalunya. Aquesta actitud ha provocat que els sectors més radicals de l'independentisme estiguin realitzant crítiques molt dures contra la policia catalana.

L'independentisme esperava que els Mossos mantinguessin, pel que fa a la campanya contra la sentència del judici pel procés independentista, la mateixa actitud de complicitat amb els activistes independentistes que van assumir durant els fets de la tardor del 2017. Tanmateix, aquesta vegada no ha estat així, la qual cosa ha provocat una gran decepció a  l'independentisme.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat