Publicitat
Confidencial · 15 de Març de 2017. 00:05h.

No és "per posar les urnes"

La sentència del 9-N axí ho especifica

No és "per posar les urnes"

Imatge de la campanya de la consulta del 9-N del 2014

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha tingut en compte el plantejament que, tant els acusats de l'organització de la consulta del 9-N com el sobiranisme català en general, han fet del judici, mitjançant la reiterada afirmació que se'ls ha jutjat "per posar les urnes".

La sentència contra Artur Mas, Joan Ortega i Irene Rigau especifica que el judici no s'ha realitzat per un delicte de convocatòria il·legal de referèndum, "ni tampoc", s'afirma al text de la resolució del tribunal, sobre la col·locació d'urnes, com interessadament s'ha volgut fer veure".

I s'afegeix que "es jutja la desobediència d'una ordre del Tribunal Constitucional", en un intent dels magistrats que han elaborat la sentència de situar el procés judicial a un espai purament jurídic, prescindint de la seva utilització política pels sectors sobiranistes.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pep Vilà i Puig, Barcelona , 15/03/2017 - 16:52

No importa. Estem als temps de la post-veritat. Això vol dir que tota la maquinària propagandística del règim treballa fa temps per crear un estat d'opinió basat en el "no ens deixen votar"..."ataquen Catalunya"...etc.