Publicitat

L'índex de democràcies avala Espanya

No és Turquia

'The Economist' ha publicat el seu 'Global Democracy Index'

Els fets tornen a desmentir els sectors més radicals de l'independentisme català, obsessionats amb les seves campanyes de desprestigi del nivell del sistema democràtic de l'Estat espanyol, unes campanyes que es tradueixen a una contínua comparació entre la situació de la democràcia a Espanya i a Turquia.

L'influent setmanari britànic The Economist ha publicat el Democracy Index 2019, que consisteix a un rànquing sobre la qualitat democràtica d'un total de 167 estats, elaborat mitjançant l'aplicació de 60 indicadors. I resulta que la situació d'Espanya en aquesta llista contradiu totalment les pretensions de l'independentisme català més intransigent.

L'Estat espanyol figura al primer grup, democràcies plenes (els altres tres són democràcies fallides, règims híbrids i règims autoritaris), passant de la seva anterior puntuació de 8,08 a una nova de 8,18, i ocupa el lloc número 18. Es col·loca d'aquesta manera per davant de Portugal, França, els EUA, Itàlia i Bèlgica, que figura al lloc número 33 del rànquing.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 OFNI, EL CARXE, 29/01/2020 - 16:12

"El que diga un periòdic econòmic del la República Unida perdó del Regne Unit no importa chens perquè aquell Estat és una dictadura on el Chonson no permet que Escòcia faça un altre referèndum d´independència.Chibraltar espanyol!"
Vicenç Pardal,Villagüevo.

#1 no soy nadie, barcelona, 29/01/2020 - 10:35

aixo no interesa, distraeix a la gent dels monopatins grocs... digo... perdó...