Publicitat
Confidencial · 18 de Febrer de 2020. 00:05h.

No ha canviat de postura

Puigdemont vol 'rebentar' el diàleg

No ha canviat de postura

Carles Puigdemont, quan era president de la Generalitat, amb Pedro Sánchez al Palau

La posició de Puigdemont sobre les negociacions entre l'administració espanyola i l'independentisme català sobre les reivindicacions independentistes, es manté dins de l'esquema habitual de l'expresident pel que fa a aquestes situacions: quant pitjor, millor. És a dir, que continua pensant que cal rebentar aquesta negociació, segons fonts independentistes.

El que sí ha ocorregut és que, a hores d’ara, el president Torra, encarregat per Puigdemont d'impedir el diàleg amb el PSOE, no l'ha fet, perquè no s'ha atrevit, davant del risc d'haver d'assumir un cost de desgast d'imatge molt considerable, atès que molt pocs ciutadans catalans entendrien que es malgastés aquesta aparent oportunitat de diàleg.

En aquest sentit, segons les mateixes fonts, des de Waterloo continuen arribant instruccions dirigides a provocar la ruptura de la negociació, i aquest és l'origen d'algunes exigències que està plantejant últimament Torra, com a la participació a les converses d'un mediador i dels dirigents independentistes empresonats, i fins i tot del mateix Puigdemont. Es busca la ruptura.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat