Publicitat
Confidencial · 6 de Novembre de 2019. 00:20h.

"No hi ha prou psiquiatres"

Vidal-Quadras parla sobre el procés

"No hi ha prou psiquiatres"

Vidal-Quadras, en una imatge d'arxiu

Aleix Vidal-Quadras, que va ser president del PP de Catalunya i després va passar per Vox, partit que també va abandonar, ha estat sempre molt crític amb el procés independentista. Ara, durant un recent acte electoral de la candidata popular per Barcelona el 10-N, Cayetana Álvarez de Toledo, ha desqualificat amb ironia  l'independentisme català.

Segons Vidal-Quadras, "el problema de Catalunya no és tenir una nació sense estat, sinó no tenir suficients psiquiatres". També va demanar la intervenció de l'autonomia de Catalunya i que es formi un Govern espanyol de concentració al qual participin tots els partits constitucionalistes, amb el suport de la comunitat internacional, per frenar el "separatisme".

Així mateix, va reconèixer que es tractaria d'una "mesura traumàtica i dràstica", però "indefugible", perquè, segons va assegurar, Espanya "no ha de ser ni un dia més l'únic Estat de la història que proporciona al seu pitjor enemic dels mitjans perquè ho destrueixi". Vidal-Quadras no és militant de cap partit des de l'any 2015, quan va deixar Vox, després de ser desautoritzat el seu intent d'un acostament d'aquest partit a UPyD (Unió, Progrés i Democràcia) i Ciutadans.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat