Publicitat
Confidencial · 26 de Febrer de 2018. 00:30h.

No hi hauria anat a la presó

Anna Gabriel estaria en llibertat

No hi hauria anat a la presó

Imatge de la dirigent de la CUP Anna Gabriel a Suïssa

Fonts judicials han expressat la seva sorpresa per la decisió de la dirigent de la CUP Anna Gabriel de fugir de l'acció de la justícia espanyola per refugiar-se a Suïssa, ja que estava bastant clar que l'exdiputada cupaire no hagués ingressat a la presó després de declarar davant del magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena.

Aquestes fonts argumenten que el magistrat Llarena hagués actuat amb Gabriel de la mateixa manera que va actuar pel que fa a una altra dirigent de la CUP, Mireia Boya, a la qual va prendre declaració fa pocs dies i que està en llibertat sense que se li hagi imposat cap mesura cautelar. És el mateix que hauria passat amb Gabriel.

Tanmateix, la fugida de Gabriel a Suïssa canvia la situació, atès que si Llarena decidís finalment demanar la seva extradició a les autoritats suïsses, és preceptiu que abans de fer-ho dicti una ordre de presó. En qualsevol cas, aquesta ordre de presó no s'ha dictat, encara que Llarena sí que ha ordenat la detenció de Gabriel al territori espanyol.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Esther, Maresme, 26/02/2018 - 17:07

Anna has fet bé marxant. Ara tot son hipòtesis buides - i gat escaldat de l'aigua tebia fuig.
Quan implementem la Repúlica ja tornaràs guapa. De moment ves internacionalitzant la nostra causa. En la República no volem pensions indignes per avis.

#2 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 26/02/2018 - 13:01

Si está en la calle el ínclito Mr Romeva, que tiene bastante más culpa que esta infeliz en todo este follón… Simplemente, la tercera pata del prusés necesitaba su mártir de plástico: no en vano ella misma confesó que su "huída" a la meca del capitalismo bancario (coherencia a tope, nois!) había sido decidida por la propia CUP.

#1 Maria Padilla , Barcelona, 26/02/2018 - 06:36

Una pija covard, què esperàveu?