Publicitat
Confidencial · 16 d'Octubre de 2019. 00:10h.

No preveien això del Prat?

Van avisar que el model és Hong Kong

No preveien això del Prat?

Imatge d'incidents a l'aeroport del Prat

La situació provocada durant la matinada de dilluns a dimarts a l'aeroport barceloní del Prat, per les manifestacions independentistes de protesta contra la recent sentència del judici sobre els fets de la tardor del 2017, ha provocat una considerable sorpresa a sectors econòmics, polítics i socials de Catalunya, i fins i tot de la resta de l'Estat.

Aquests sectors no entenen que aquests fets s'hagin produït tot i que els grups promotors d'aquestes actuacions de protesta havien assegurat, de manera reiterada i pública, que el principal objectiu d'aquestes accions serien les infraestructures de comunicació, inclòs l'aeroport. De fet, es parlava obertament del model de Hong Kong.

Per tant, és incomprensible, segons aquestes fonts, que les forces de seguretat fossin incapaços de controlar l'arribada de manifestants a l'aeroport, la qual cosa va provocar la suspensió de més d'un centenar dels vols programats. Si estava clar que un dels principals objectius de l'activisme independentista eren les instal·lacions aeroportuàries, com van aconseguir paralitzar aquestes instal·lacions?

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 M Pilar, Barcelona, 16/10/2019 - 17:46

L'aeroport no es va paralitzar. És cert que es van cancelar més de 100 vols. Però, es van produir algunes més de 1000 entre entrades i sortides, no es pot dir que l'aeroport es va paralitzar!

#1 Mesetario, Meseta, 16/10/2019 - 00:33

Yo creo que hay que muchíiiiiisimo más valiente para tomar el aeropuerto de Hong Kong que el de Barcelona.

#1.1 botifler1914, Waterluxe, 16/10/2019 - 12:44

El de Pekin seguro.