Publicitat
Confidencial · 26 de Setembre de 2019. 00:23h.

"No s'atreveix amb Qatar"

Rivera critica el barcelonista Xavi

"No s'atreveix amb Qatar"

Una imatge de la presentació de Xavi quan va fitxar pel club Al-Sadd de Qatar

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha desqualificat amb duresa unes declaracions de l'exjugador del FC Barcelona Xavi, que actualment és entrenador a Qatar. Xavi va declarar recentment sobre Espanya que "no visc a un país democràtic, però crec que el sistema d'aquí funciona millor que el d'allà. Hauré de votar, és clar. Vull el millor per al meu futur i el dels meus fills. I lamentablement veig que Espanya no funciona de la millor manera".

I Rivera li ha contestat a l'exjugador barcelonista: "Vaig admirar Xavi com a futbolista, però no puc estar més en desacord amb aquestes paraules. La millor prova que Espanya és una democràcia i Qatar una dictadura és que ell pot dir barbaritats com aquesta sobre Espanya, però no s'atreveix a criticar Qatar".

Ara fa un any, quan se li va preguntar a Xavi per l'aparent contradicció entre la seva habitual defensa dels drets democràtics, especialment a Catalunya, i el fet que treballés i visqués a un país com a Qatar, va dir: "El meu país no és Qatar. És cert que no hi ha un règim democràtic, però la gent és feliç. Estan encantats amb la família reial, porten les seves fotografies al cotxe, els donen un sou per ser d'allà, cuiden els seus ciutadans ... ".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 El Sifoner, Castelló, 26/09/2019 - 20:34

La voz de su amo. Que conyo va a decir el.

#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 26/09/2019 - 16:06

Las feministas se habrán corrido a criticar a quieb dice que el regimen de Qatar funciona mejor que una democracia para las mujees ¿verdad?

#2 Toni, Tabània, 26/09/2019 - 10:52

Las declaraciones de Xavi Hernández son tremendas. Según él durante el franquismo la gente en España vivía muy bien. Al final parece que parte del independentismo lo que añora son los tiempo pasados del franquismo, parece que esto de la democracia y del sistema autonómico no les ha sentado bien.

#1 SELFIE, Barcelona, 26/09/2019 - 09:10

Ell solet s'ha fet el retrat

S'ha begut l'enteniment

La mateixa canço de sempre
que dolenta que es Espanya
i que perfecte es la DICTADURA de Qatar

Patetic Xavi, no mo hagues esperat mai de tu