Publicitat
Confidencial · 14 de Novembre de 2019. 00:25h.

No se’n refien de Paluzie

Els CDR dubten de la líder de l'ANC

No se’n refien de Paluzie

Elisenda Paluzie, durant un acte de l'ANC

La figura d'Elisenda Paluzie, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), és valorada de manera diversa per alguns dels membres dels comitès de defensa de la república (CDR) recentment detinguts. Segons les transcripcions de la Guàrdia Civil, un d'ells, Ferran Jolís, es refereix de manera positiva a la presidenta de l'ANC durant una conversa gravada, afirmant que la plataforma "comença a canviar" gràcies a "Paluzie, amb una bona direcció" .

Malgrat tot, a les transcripcions que figuren al sumari també hi ha crítiques i dubtes pel que fa a aquesta líder independentista, ja que les converses gravades, encara que tenen lògicament un to informal, desprenen en general una certa decepció amb l'actitud i el comportament dels principals dirigents de el moviment independentista català.

Així, algú que es diu Erik li diu a un altre dels detinguts, Eduardo Garzón, que "ens hem assegut amb l'ANC ... Paluzie ha estat asseguda en una puta reunió i ens ha dit sí, sí, sí, i després ens l'han fet per darrere". I Garzón, amb aquesta mateixa mostra de poca confiança cap a Paluzie, li contesta: "No, si és que no ens podem refiar".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 14/11/2019 - 18:44

"Els CDR dubten de la líder de l'ANC" "No se’n refien de Paluzie"

¡Toma, ni yo...! como para fiarse de la Palizas... y que conste que coincidir en algo con esta caterva de descerebrados me preocupa...

#4 Didac B., Barcelona, 14/11/2019 - 16:42

Aquesta bramava pels carrers i amenaçava als comerciants no afectes al regim, pero desde que li van posar una querella i la Justicia ha admes el tema, la molt bandarra ha callat com una morta en el cementiri. Tots son igual, i d'aqui quatre dies sortirà la noticia que s'ha fugat a Suissa per retrobar-se amb les dues rates fugides l'any passat.

#3 pregunto yo, Tarragona, 14/11/2019 - 11:23

Por cierto, ¿dónde está la tipa esta? desde que la justicia le ha puesto el ojo encima parece que se la haya tragado la tierra.

#1 Coque, El centro de Tabarnia, 14/11/2019 - 09:37

La ANC, no deja de ser un lucrativo negocio para sus miembros, que sin vendiendo camisetas y otro merchandasing, que si administrando el dinero de donaciones. Hay gente dentro que tiene sueldos de escándalo.

Su fin no es la independencia, si fin es marear la perdiz para que todo se alarge indefinidamente

#1.1 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 14/11/2019 - 16:19

Doncs a mi tot això del merchandising em recorda l´Església venent estampes...l´única cosa que necessita un patriota és el llacet groc i absolutament res més.