Publicitat
Confidencial · 15 de Març de 2019. 00:15h.

No se'n riguin de l'helicòpter

Artur Mas ja va haver d’utilitzar-lo

No se'n riguin de l'helicòpter

Artur Mas i Núria de Gispert van accedir al Parlament en helicòpter el 15 de juny del 2011

Amplis sectors de l'independentisme català van rebre amb rialles, bromes i comentaris de caràcter despectiu un aspecte concret de la declaració que va fer davant del tribunal que jutja els líders independentistes catalans per la declaració de la independència de la tardor del 2017, la secretària judicial del jutjat d' instrucció número 13 de Barcelona, Montserrat del Toro.

Aquesta funcionària va declarar davant del tribunal que el 20 de setembre del 2017 va plantejar la possibilitat d'utilitzar un helicòpter per sortir del Departament d'Economia de la Generalitat quan una manifestació va envoltar l'edifici, on es trobava al capdavant d'una comissió judicial fent un registre per ordre del jutjat número 13. La comissió judicial portava diverses hores assetjada en el Departament, sense poder sortir.

L'independentisme hauria de recordar que el 15 de juny del 2011 el llavors president de la Generalitat Artur Mas, la presidenta del Parlament Núria de Gispert, part del Govern i diversos diputats van utilitzar helicòpters dels Mososos d'Esquadra per accedir a la cambra catalana. D'aquesta manera van evitar una concentració de ciutadans que protestaven per les retallades socials aplicades per l'Executiu que presidia Mas.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat