Publicitat

Empipamenet empresarial

No suporten Torra

El president Torra, durant una intervenció al Cercle d'Economia

Els empresaris catalans estan farts de el president Torra. Fonts empresarials diuen que el motiu és doble. D'una banda, les accions de carrer de protesta que Torra avala, impulsa i protegeix des del Palau de la Generalitat, creen una imatge d'inestabilitat que està perjudicant les inversions, atès que els inversors estan perdent la seva confiança a Catalunya.

Però no es tracta només d'aquesta imatge de desordre i disturbis, sinó també dels danys concrets que causen aquestes actuacions, realitzades en alguns casos mitjançant un considerable grau de violència. Així, els recents talls de la frontera amb França, per protestar contra la sentència de l'judici pels fets del 2017, van costar al sector 15 milions d'euros diaris, segons la Confederació Espanyola de Transport de Mercaderies.

I a segon lloc, els empresaris es queixen que la dedicació de Torra i el seu Govern a les qüestions relacionades amb el seu projecte independentista -absolutament inviable, d'altra banda-, està provocant una situació de bloqueig institucional de la Generalitat que perjudica l'activitat econòmica. Una conseqüència d'aquest panorama es va conèixer recentment, quan es va difondre la dada que el PIB de la Comunitat de Madrid ja és superior al de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, A prop d'Ultramort de Empordà , 08/01/2020 - 13:12

"Empipamenet empresarial, no suporten Torra..."

Aí collons...!! i a l'Canadell si li suporten...?