Publicitat
Confidencial · 20 de Febrer de 2020. 00:15h.

No vol o no li deixen?

Torra no serà candidat electoral

No vol o no li deixen?

Imatge d'arxiu del president Torra

El president Torra deia a una recent entrevista al diari El Punt / Avui que no serà candidat les properes eleccions catalanes. Aquest plantejament avalaria, en principi, la versió que circula a Junts per Catalunya (JxC) en el sentit que Torra està fart de la política catalana i està analitzant seriosament l'opció d'aconseguir l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat, convocar les eleccions i llançar la tovallola.

Tanmateix, alguns dirigents de JxC consideren que, de fet, no es tracta que Torra no vulgui ser candidat a les properes eleccions catalanes, sinó que no pot ser-ho, perquè Puigdemont i el grup de Waterloo estan totalment en contra de la seva eventual candidatura. I és molt clar que, amb l'oposició de Puigdemont, no té cap possibilitat.

A més, sectors molt amplis de JxC també estan en contra que l'actual president de la Generalitat sigui el candidat electoral del partit, perquè ha demostrat, al seu parer, una absoluta incapacitat per gestionar l'administració pública catalana. En qualsevol cas, vulgui  o no ser candidat, sembla evident que cal descartar-ho.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Luigi II, Bilbao, 20/02/2020 - 14:43

No puede ser candidato porque está inhabilitado, ¿no?