Publicitat
Confidencial · 6 de Novembre de 2019. 00:05h.

Només decidiran 'els nostres’?

Amb l'assemblea de càrrecs electes

Només decidiran 'els nostres’?

Imatge d'arxiu de l'expresident Puigdemont

Fonts dels independentistes moderats del PDECat han criticat amb duresa el projecte de Puigdemont i del grup de Waterloo de substituir des de Bèlgica el Parlament de Catalunya per una assemblea de càrrecs independentistes electes. Aquest organisme es va presentar recentment a Barcelona, i durant l'acte es va produir, mitjançant videoconferència, una intervenció de l'expresident català des de la ciutat belga.

De fet, aquest organisme, que agrupa regidors, alcaldes, diputats i senadors independentistes, és molt semblant a la Udalbiltza basca, que l'exlehendakari Ibarretxe va utilitzar per al seu projecte independentista. En el cas de l'organisme basc només aglutinava càrrecs electes de l'espai municipal, és a dir, tenia un àmbit més reduït que l'assemblea que impulsa Puigdemont.

Les mateixes fonts diuen que aquesta assemblea serà utilitzada per l'expresident i el seu grup de dirigents afins per prendre decisions, com a una mena de Parlament a l'exili. D'aquesta manera, es tractaria d'una forma d'aplicar el dret a decidir que reivindica l'independentisme, encara que en aquest cas, en Waterloo només decidirien els nostres.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 AnnaMollet, Mollet, 06/11/2019 - 00:58

¡Eso mismo hizo Nicolás Maduro en Venezuela; creando una Asamblea Nacional paralela, donde solo decidían los Chavistas, e ignorando a la Asamblea Nacional votada por los venezolanos!

Puigdemont es un Dictador en potencia; luego habla de democracia, y llama fascistas a los constitucionalistas!