Publicitat
Confidencial · 19 de Desembre de 2019. 00:05h.

Només un canvi de nom?

Dubtes sobre la fusió PDECat-JxC

Només un canvi de nom?

Detall d'un acte del PDECat

Alguns dirigents del sector moderat del PDECat qüestionen que la recent operació de dissolució del partit dins de Junts per Catalunya (JxC) impliqui realment la desaparició de la formació exconvergent, com pretenen Puigdemont i el grup de Waterloo amb l'anunci d'aquesta mena de fusió política.

Fonts d'aquests sectors fins i tot diuen que, de fet, és gairebé una operació de propaganda, perquè el PDECat manté les seves estructures de partit, i per tant podria dir-se que es tracta d'un simple canvi de nom. És a dir, segons aquestes fonts, Puigdemont està confonent els seus desitjos amb la realitat.

Afegeixen que el fet que el PDECat mantingui les seves estructures és una dada de gran importància, perquè indica que, si les coses no funcionen correctament en el futur, el partit podria fer marxa enrere i desfer la fusió. Per tant, segons aquestes fonts, no es tractaria d'un cop d'autoritat de Puigdemont, ni d'un pas cap endavant de l'expresident per a assumir el control total de l'espai neoconvergent.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat