Publicitat
Confidencial · 20 de Juny de 2017. 00:05h.

Només un terç d'independentistes

Segons el president de la patronal Foment

Només un terç d'independentistes

Estelades durant la commemoració de la Diada del 2016

La principal patronal catalana, Foment del Treball, creu que l'independentisme està recolzat, aproximadament, per un terç de la població catalana, el que reduiria algunes avaluacions sobre aquest afer que s'estan realitzant actualment, i que col·loquen aquest suport a nivells més alts.

Fonts empresarials recorden que, de fet, aquest planteamineto no és nou, i que ja ho va expressar el president de Foment, Joaquim Gay de Montellà, durant la seva última intervenció a Nova Economia Fòrum a Madrid, quan va defensar una política de pactes per solucionar el problema.

I també va dir: "Si atenem els estudis demoscòpics, així com els resultats electorals dels últims anys, podem afirmar que un terç de la població catalana dóna suport a les tesis secessionistes, un altre terç se sent satisfet amb l'actual organització de l'Estat i hi ha un altre terç que, sense donar suport al secessionisme, creu que l'actual marc és altament insatisfactori. Aquest terç espera una proposta autèntica, honesta i amb voluntat de pacte per resoldre la cruïlla a la qual ens trobem des de, com a mínim, el 2010".

1 Comentaris

Publicitat
#1 Asdrúbal, BCN, 20/06/2017 - 09:58

Yo soy de los que consideran el actual marco altamente insatisfactorio, o sea que estoy en el tercer tercio, pero me parece insatisfactorio porque creo que el régimen autonomista es el responsable de esta situación, de modo que yo eliminaría dicho régimen. Aunque me temo que el señor Gay de MOntellá no me va a tener en cuenta.