Publicitat
Confidencial · 12 d'Abril de 2018. 00:17h.

Nooteboom contra el procés

"Inviable contra el 50% de la població"

Nooteboom contra el procés

Una imatge de l'entrevista amb Cees Nooteboom

L'escriptor holandès Cees Nooteboom considera que el projecte de la independència de Catalunya no és viable, durant una entrevista que ha publicat el diari El País. L'autor fa la referència al procés sobiranista de Catalunya en el mateix context en què critica l'evolució que s'està produint a Polònia i Hongria.

Preguntat sobre l'actual evolució d'Europa, l'escriptor afirma: "És una discussió complicada per a mi. Estic contra el populisme, contra la política de Polònia i d'Hongria. Hi haurà un moment difícil per a Europa, però encara sóc un europeista convençut". I es refereix a la seva última obra, dient que "a 533 dies he escrit alguna cosa sobre separatisme, i recentment una mica més a Holanda".

Després d'assegurar que "no vull parlar molt sobre aquest secessionisme", Nooteboom fa una referència al projecte independentista català, i considera que "no és viable que un govern pugui governar contra la meitat de la població, i així em pronuncio a un article que vaig titular Rapsòdia catalana".

Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 El Sifoner, La Barrassota con Tabarnia, 12/04/2018 - 12:38

(..“tenemos trabajamos en muchos frentes” abiertos en pro de la causa independentista,..) Palabras del sr, Torrent, publicadas en LV. El sr, Torrent demuestra que solo trabaja para el secesionismo, el resto de Cataluña no es su pueblo.

#2 teruel existe, BCN, 12/04/2018 - 12:04

Este señor tiene toda la razón del mundo, pero lamentablemente existe la otra mitad. ¿Cómo se puede arreglar ésto?

#1 Pepón, Bcn, 12/04/2018 - 09:17

Es que es obvio y los políticos independentistas que nos han llevado a esta situación lo sabían.