Publicitat
Confidencial · 31 de Juliol de 2017. 00:00h.

Notícia negativa per al PDECat

Ratificats els fiscals del 'cas del 3%'

Notícia negativa per al PDECat

Els fiscals José Grinda (esquerra) i Fernando Bermejo, en una imatge d'arxiu

Una de les primeres actuacions del nou fiscal en cap anticorrupció, Alejandro Luzón, ha caigut molt malament a la direcció del PDECat, i ha afegit més incògnites a les incerteses i perspetivas negatives que dominen a hores d'ara l'escenari futur del partit convergent.

Luzón ha revocat la decisió de l'anterior fiscal en cap, Manuel Moix, de canviar als dos fiscals que s'ocupaven fins ara de l'anomenat cas del 3%, una mesura que implica que es mantindrà la pressió judicial sobre membres de l'antiga Convergència que ocupen actualment diversos càrrecs en l'estructura de la Generalitat.

Per tant, a més que aquest cas seguirà tenint un ressò mediàtic molt negatiu per al PDECat, molts alts càrrecs sentiran sobre ells la pressió dels fiscals del cas, un fet que pot provocar que alguns decideixin no realitzar actuacions que puguin ser perseguibles judicialment.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 M, Sabadell, 31/07/2017 - 13:06

Entre la fiscalia y el tribunal de cuentas, no hace falta ni que preparen los tanques ni que Madrid tenga que despeinarse siquiera para dominar la situación.