Publicitat
Confidencial · 7 d'Octubre de 2019. 00:12h.

Nou 'invent' a Waterloo

Més estructures fictícies per a Puigdemont

Nou 'invent' a Waterloo

Imatge de l'habitatge llogat per Puigdemont a Waterloo (foto ‘L’Echo’- Kristof Vadino)

Una de les ficcions que envolten el projecte independentista català és la suposada existència d'una imaginària administració paral·lela de la Generalitat, que estaria funcionant a Waterloo, a disposició de l'expresident Puigdemont, fugat de la justícia espanyola arran de l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya durant la tardor del 2017. Òbviament, cap d'aquests organismes ni s'ha creat ni funciona.

Ara, davant de la incapacitat d'articular una estratègia clara i eficaç per respondre a la ja propera sentència del judici contra els dirigents independentistes acusats de promoure les situacions viscudes a Catalunya el 2017, Puigdemont ha reactivat, en un nou exercici de confusió entre la realitat i seva imaginació, un dels organismes que va sonar durant el procés sobiranista com a part d'aquesta administració paral·lela, “l’assemblea de càrrecs electes de Catalunya".

Suposadament, aquest organisme, inexistent, serà el respondable d'organitzar la resposta de l'independentisme a la sentència. Aquest plantejament ha causat estupor fins i tot dins del nucli dur del grup de Waterloo, segons fonts independentistes, ja que sembla excessiu esperar que una estructura que no existeix prepari i dirigeixi una estratègia, també inexistent, contra la sentència. Alguns independentistes creuen que s'està entrant a una fase bàsicament ridícula.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 AnnaMollet, Mollet, 07/10/2019 - 13:38

Hitler desde su Bunker en sus últimos días de vida, ordenaba avanzar y atacar a divisiones del ejército Alemán, que ya no existían, que habían sido dispersas o habían sido totalmente aniquiladas.

Puigdemont es un tonto, que se cree el mesías, y crea organismos imaginarios que solo existen en su perturbada cabeza. ¡ES UN COLGAO!

#1 botifler1914, Waterfool, 07/10/2019 - 11:34

s'està entrant a una fase bàsicament ridícula... ridícula si, pero ya llevamos un lustro en ella.