Publicitat
Confidencial · 25 de Març de 2020. 00:18h.

Nou revés de Brussel·les

La UE fa costat a Sánchez i 'passa' de Torra

Nou revés de Brussel·les

Manifestació independentista a la fase inicial del procés

La nova iniciativa de Torra per desprestigiar l'Estat espanyol davant de la Unió Europea (UE) ha fracassat, en la mateixa línia que els seus anteriors intents en aquest sentit. El titular de la Generalitat va enviar una carta als presidents del Parlament, la Comissió i el Consell europeus, acusant el Govern de Madrid d'un suposat desistiment de funcions davant de l'epidèmia del coronavirus.

Malgrat que els mitjans de comunicació afins a l'independentisme han amagat que un portaveu de la Comissió ha respost verbalment aquesta carta, anunciant que també ho faran per escrit, la realitat és que la reacció d'aquest portaveu comunitari suposa un nou i contundent revés polític per a Torra en particular, i per a l'independentisme català en general.

Així, el portaveu de la Comissió de la UE ha assegurat que “és competència dels Estats membres decidir les mesures concretes a les seves diferents regions, d'acord amb la seva Constitució”. I ha afegit que “hem estat informats de les mesures adoptades per evitar una major extensió de la malaltia”. D'aquesta manera, la Comissió destaca també el paper subordinat de les “regions” als “Estats”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 l'avi Florenci, l'home i la deixa, 25/03/2020 - 19:46

Nou fracàs internacional.
Que records aquells quan a el gran lladre i pare de la pàtria ho rebien a Washington -pagant, és clar.
Però a aquests no els reben ni a Andorra, que mana collons!

#1 VRaptor, Alicante, 25/03/2020 - 14:36

El ideario secesionista parece que provoca cierto problema psiquiátrico que se transforma en una patología llamada "?????", que traducido "ibris" venía a significar la soberbia del que no se equivoca. Y aquí es tal la soberbia que aunque estés ayudando te muerden la mano. Si no te has equivocado en treinta años, apúntate una.