Publicitat
Confidencial · 16 de Maig de 2019. 00:40h.

Nova estratègia de l'ANC?

Ha utilitzat un altre model a 'la Cambra'

Nova estratègia de l'ANC?

Imatge del 'web' de 'la Cambra' amb informació sobre les eleccions

Algunes fonts independentistes catalanes creuen que l'operació de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) per per haver arribat a prendre el control de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra, sembla indicar una certa inflexió pel que fa a l'estratègia que està seguint la plataforma per aconseguir l'aplicació del projecte independentista.

Aquestes fonts argumenten que el radicalisme i la defensa de les posicions unilaterals de l'ANC xoca, aparentment, amb l'estratègia d'assumir totes les normatives legals per a la participació de les seves candidatures a les eleccions corporatives que han permès a l'entitat independentista aconseguir la majoria a l'òrgan de govern de la Cambra.

És a dir, el model rupturista i de desobediència que l'ANC defensa no s'ha aplicat en aquest cas, un fet que potser reflecteix que la direcció de l'entitat està començant a adonar-se que les seves posicions són inviables, i per això aplica una estratègia més realista i pragmàtica, utilitzant els mecanismes legals. En qualsevol cas, la plataforma no ha fet cap tipus de declaració que pugui avalar aquesta hipòtesi.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat