Publicitat
Confidencial · 13 de Novembre de 2017. 00:10h.

O Brussel·les o la presó

21-D: Junqueras avantatja Puigdemont

O Brussel·les o la presó

Junqueras i Puigdemont, al Palau de la Generalitat

La figura política de Junqueras ha patit darrerament un desgast molt profund, per la fuga massiva d'empreses de Catalunya, que havia estat negada pel mateix exvicepresident, i per l'incompliment de les seves previsions sobre les suposades estructures d'estat que havien de fer viable un estat català independent, segons admeten fonts del seu partit.

Malgrat tot, afegeixen que aquest desgast queda compensat per l'actuació de l'expresident Puigdemont, que és teòricament el principal adversari de Junqueras en el marc de la pugna pel control del moviment independentista català. De fet, totes les enquestes mantenen ERC com el partit guanyador de les eleccions del 21-D.

Aquestes fonts contraposen la imatge de Puigdemont, que ha fugit a Brussel·les per no respondre davant de la justícia espanyola, amb la de Junqueras, actualment empresonat per haver mantingut la seva posició davant dels jutges. En aquest àmbit de la imatge, afegeixen, l'avantatge del líder d'Esquerra sobre l'expresident és notable.

2 Comentaris

Publicitat
#2 José Antonio, Sant Cugat, 13/11/2017 - 22:47

Junqueres ha fracasat estrepitosament como a Vicepresident. Tant el tema de la fugida d’empreses com el de les estructures de les que ell era el responsable han esdevingut un desastre per a Catalunya. Però per sobra de tot això s’ha de dir que es un fals i un mentider, no en te ni idea d’economia i ha aconseguit humiliacions com le d’en Borrel

#1 Sanfeliu, Barcelona, 13/11/2017 - 16:15

Lo ideal seria que ambdos es trobessin a la presó. A dia d'avui amb la intoxicació que els seus seguidors tenen i que els aboca al desequilibri mental no seria estrany que els santifiquessin l'un com a màrtir i l'altre com a heroi fugat... Tot plegat un panorama que la historia haurà de fer avergonyir a qui la llegeixi...