Publicitat
Confidencial · 1 d'Agost de 2019. 00:30h.

O desfilada o disturbis

Dues opcions davant de la Diada

O desfilada o disturbis

Imatge d'un cartell sobre la Diada de Catalunya

Les discrepàncies amb l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) d'alguns dirigents d'Esquerra, com a Anna Simó o Josep Huguet, i fins i tot de l'entorn de Puigdemont, com a Clara Ponsatí, pel que fa a la commemoració del proper 11 de setembre, la Diada nacional de Catalunya, no són les úniques que aquesta celebració està posant de manifest entre diversos sectors de l'independentisme català, segons informen fonts independentistes.

Es tracta que alguns sectors radicals, que estan criticant l'ANC perquè consideren que l'organització d'una simple manifestació festiva i commemorativa ja no serveix de res, i per tant plantegen actuacions que no siguin purament simbòliques, i que puguin servir per deixar constància que l'independentisme segueix viu i vol engegar l'aplicació del seu projecte.

En aquesta línia, es tractaria d'evitar que el proper 11 de setembre tingui un caràcter exclusivament de celebració festiva, per aconseguir que esdevingui una jornada reivindicativa i més combativa. Òbviament, les opcions que plantegen aquests sectors radicals serien susceptibles de provocar situacions de tensió als carrers, amb la possibilitat que puguin produir-se disturbis.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 M, Sabadell, 01/08/2019 - 12:28

Ya que el desfile no sirve mas que para salir en la foto, y los disturbios son molestos para todos, yo les recomendaría se trasladaran a un bosque bien poblado, y pasaran el día colgando lacitos amarillos en todos los árboles, no incordiarían a nadie y se mantendrían entretenidos.

#2 Capit@n España, ¿el koiné solo o con leche?, 01/08/2019 - 10:52

Disturbis. Sense dubte.

#2.1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 01/08/2019 - 11:44

No descarte un buen desfile nocturno con antorchas y camisas amarillas (quizás tirando ya a pardas: hay que mantener ciertas tradiciones): tampoco sería mal plan para el fascioestelado medio. Eso sí, puño en alto y berreando "llibertat" para dárselas de peligroso revolusionari (groucho-)maxista.

#1 Toni, Tabània, 01/08/2019 - 09:52

Lo que le pasa al independentismo catalán es que todo el mundo ha visto que no es un lobo con piel de cordero, es un cordero con piel de lobo....