Publicitat
Confidencial · 4 d'Abril de 2019. 00:25h.

Obsessió contra Andalusia

Doble moral d'Aragonès amb la corrupció

Obsessió contra Andalusia

Imatge d'arxiu del vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, va demanar fa dies a l'Executiu espanyol del PSOE que "aixequi el control" sobre les finances de la Generalitat "perquè" no s'ajusta a la legalitat "i suposa" una discriminació" pel que fa a la resta de comunitats. I després, va llançar un torpede contra l'anterior Govern de la Junta d'Andalusia.

Aragonès va dir que "el Govern de l'Estat s'hauria de preocupar per controlar altres governs, com a l'andalús, que estan als tribunals, i que ho estan per haver comès un frau de milers de milions d'euros amb els recursos dels ERO". Un conseller de la Generalitat de Catalunya, però, no sembla l'autoritat més adequada per llançar acusacions de corrupció. A més, sembla oblidar que el control financer sobre la Generalitat es va imposar perquè l'anterior Executiu català va cometre presumptament un delicte de malversació de recursos públics, en el marc de l'intent d'aplicar el projecte independentista.

I d'altra banda, Aragonès prescindeix dels nombrosos casos de corrupció que afecten anteriors administracions de la Generalitat. És a dir, sembla que no recorda que, a partir del cas de Banca Catalana, i del cas Casinos, van arribar els escàndols de Jordi Pujol i la seva família; el saqueig del Palau de la Música; els nombrosos procediments oberts pel cobrament de comissions il · legalment (el 3%); el cas Pallerols; l'anomenat cas Pretòria, amb la implicació d'històrics convergents, com a Macià Alavedra i Lluís Prenafeta; el cas d'Innova a Reus; el cas de l'empresa pública Adigsa; el cas Clotilde, que va afectar l'exdiputat Xavier Crespo, com a alcalde de Lloret, per les seves relacions amb la màfia russa, o el cas de les ITV, entre d’altres qüestions.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 El Sifoner, Castelló, 04/04/2019 - 21:20

¿Porque os molesta el control de las cuentas?, Cuanto más auditadas mejor no. ¿O es que hay algo que ocultar?. Lo que deverian de exigir, es que ese mismo control sea para todas las CCAA de España y al propio gobierno central.

#2 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 04/04/2019 - 21:09

Jejeje, y los pederastas de su partido. Se.ha olvidado el hereu de falangistas. Especialistas en derrumbes como el.prusses. Para el día de la mona todos èstos no hacen màs que ver fascitas. Los de.las fotos de.la tieta y la yaya en la repisa del foc a terra

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 04/04/2019 - 01:27

La eterna ley del embudo separatista.