Publicitat
Confidencial · 22 de Maig de 2019. 00:03h.

'Odi espanyol' a Catalunya?

Congrés i Senat, en mans catalanes

'Odi espanyol' a Catalunya?

Muntatge gràfic sobre Meritxell Batet i Manuel Cruz

Algunes de les fake news habituals de l'independentisme, com el suposat odi espanyol cap a Catalunya s'estan desmuntant aquests dies, després que les dues cambres legislatives espanyoles, el Congrés i el Senat, hagin quedat en mans de dirigents polítics catalans. Aquest fet desmenteix una part de l'argumentari independentista, diuen fonts de l'oposició parlamentària catalana.

En aquest mateix sentit, que la tercera autoritat de l'Estat (el president del Congrés) i la quarta (el president del Senat) siguin catalans demostra també la falsedat d'una altra fake news independentista, segons la qual, ells representen el poble de Catalunya, és a dir, que la majoria dels ciutadans catalans són independentistes. Meritxell Batet i Manuel Cruz són una diputada i un senador elegits pels votants catalans, i no són independentistes.

Les mateixes fonts afegeixen que, si s'aprofundeix en aquest fet, queda demostrada la pluralitat ideològica i política de Catalunya, un fet que agreujaria l'actuació de l'independentisme durant la tardor del 2017, quan va intentar imposar, des d'una posició minoritària, una fantasmagòrica república independent a una majoria de ciutadans que no avalava aquesta reivindicació independentista.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat