Publicitat
Confidencial · 17 d'Abril de 2018. 00:20h.

Ofensiva de Puigdemont

Vol acabar amb ERC i el PDECat

Ofensiva de Puigdemont

L'expresident Puigdemont durant una recent entrevista a 'TV3'

L'expresident Puigdemont considera que el seu èxit judicial amb l'Audiència territorial davant l'estat alemany de Schleswig-Holstein, l'ha col·locat a la posició adequada per donar el cop definitiu a les aspiracions d'Esquerra i del PDECat, i esdevenir d'aquesta manera el líder indiscutible de l'independentisme català en el futur.

Així, Puigdemont creu que una nova convocatòria electoral a Catalunya ampliaria el seu avantatge sobre Esquerra i li donaria el control total sobre el PDECat, encara que sap que aquests dos partits són contraris a la repetició de les eleccions. Per tant, l'expresident català es podria veure obligat a una reconsideració de la seva estratègia.

En aquest sentit, si l'oposició d'Esquerra i del PDECat impedeix unes noves eleccions, Puigdemont intentarà la investidura d'algun membre del seu equip més proper de col·laboradors per mantenir el control des de l'estranger (Berlín ara i Waterloo després). Així, decidint tots els passos del nou Govern, intentaria marginar totalment Esquerra i posar el PDECat al seu servei.

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat