Publicitat

Critica "l'anomalia" de Catalunya

Oliu dóna un 'toc'

Josep Oliu, president del Banc Sabadell, en una imatge d'arxiu

El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, s'ha referit a les conseqüències del procés sobiranista sobre l'economia catalana com a una "anomalia" que afecta actualment Catalunya, en el transcurs d'una conferència que va pronunciar davant d'un auditori bàsicament empresarial, que havia estat organitzada per la Cambra de Comerç de Sabadell.

Oliu va parlar d'una "situació anòmala" a Catalunya des de l'intent de referèndum de l'1 d'octubre del 2017, i es va referir als últims mesos d'aquest mateix any com a un "període crític d'incertesa institucional", afegint que "estem vivint una situació econòmica bona", tot i que l'impuls de l'economia catalana" és menor que el que es voldria, a causa d'aquestes incerteses".

Igualment, el president del Sabadell va afirmar durant la seva intervenció que "crec que el dinamisme econòmic és inferior al que podria ser a una situació de tranquil·litat institucional i política i de col·laboració entre estaments". I posteriorment, Oliu va indicar, en el mateix sentit, sobre les conseqüències del procés sobiranista, que "el conflicte sempre genera menys dinamisme".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Mefisto, BARCELONA , 24/01/2019 - 10:38

Hipòcrita fins al final! La seva actitud "comprensiva" i covarda, i la del seu col.lega, no menys hipòcrita, Fainé, van ser còmplices de que el disbarat del procès tirés endavant, com la d'aquest altra poca-vergonya anglès que, després d'animar els seus compatriotes amb el Brexit, ha fotut el camp a Singapur! La història els posarà al