Marta Pascal també ha 'desaparegut'

On és Bonvehí?

David Bonvehí, Marta Pascal i Artur Mas, durant un acte del PDECat

Tot i les fortes discrepàncies internes que s'estan produint al bloc exconvergent, a conseqüència dels intents dels diversos sectors del PDECat i de Junts per Catalunya (JxC) per controlar aquest àmbit polític, hi ha un silenci total sobre el paper del coordinador general del PDECat, David Bonvehí, i de la seva antecessora en aquest càrrec, Marta Pascal.

Fonts exconvergents expliquen que ambdós dirigents estan intentant resistir l'ofensiva de Waterloo per controlar tot aquest bloc polític, la qual cosa està provocant una situació d'un cert caos a les estructures del PDECat, atès que els apparatchik de Puigdemont han trobat una resistència major de la que havien previst.

En realitat, diuen aquestes mateixes fonts, la pugna de fons s'està desenvolupant entre Waterloo i Artur Mas, que encara considera que pot ser el futur líder de l'independentisme català moderat. Mas està judicialment inhabilitat per ocupar càrrec públic a conseqüència de l'intent de referèndum del 9 de novembre del 2014, fins el 23 de febrer del 2020.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat