Publicitat
Confidencial · 7 d'Abril de 2020. 00:30h.

On és Chakir El Homrani?

Fuig d’estudi en la crisi dels geriàtrics

On és Chakir El Homrani?

Imatge d’arxiu del conseller de Treball, Afers Socials i Família, Chakir el Homrani

La gestió de l'impacte de l'epidèmia del coronavirus sobre la xarxa de residències geriàtriques catalanes és un dels més notables fracassos de la Generalitat dins del marc de l'ofensiva per intentar frenar el progrés de l'actual emergència sanitària. Les competències en aquest afer pertanyen al Departament de Treball, Afers Socials i Família, el titular del qual és Chakir El Homrani, d'Esquerra.

El conseller, però, ha fugit d'estudi quan el Departament ha hagut de donar la cara per intentar proporcionar una explicació versemblant sobre la situació, perquè entre d’altres qüestions, s'ignora fins i tot la xifra exacta de morts que ha produït l'epidèmia a les residències geriàtriques catalanes. I la corresponent compareixença davant dels mitjans de comunicació va haver de ser assumida pel secretari d'Afers Socials i Família de la Generalitat, Francesc Iglesias.

L'actitud de Chakir El Homrani ha causat un profund malestar al Govern, incloent el president Torra, segons fonts de la Generalitat. Especialment crítics amb l'actuació del conseller han estat els membres del Govern pertanyents a Junts per Catalunya, però l'afer ha estat valorat de manera molt negativa fins i tot per sectors del seu mateix partit, Esquerra.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Menjamela Grandi, Anapurna, 07/04/2020 - 08:39

Es que los méritos de los miembros de la Degeneralidad hablan por sí solos:
- Torra: lo puso Pusdelmón por ser tonto de coj.
- Buch: los mismos méritos que Torra
- Budó: lo mismo que Buch pero en tía
- Borrás: lo mismo que Budó, pero en pija
- Vergés: pasó el examen del Salvadó
- Al Homrani: porque es moro
- etc...

#1 tonino, BCN, 07/04/2020 - 02:28

Este pájaro era la cuota a pagar als nou vinguts.Mejor si son moros...