Publicitat
Confidencial · 17 d'Abril de 2020. 00:05h.

On és el catalanisme?

Ha 'desaparegut' en aquesta crisi

On és el catalanisme?

Imatge d'arxiu d'una senyera

Independentistes moderats comenten amb una certa decepció la desaparició del catalanisme centrista i pragmàtic de l'escena política de Catalunya, en uns moments de crisi molt greu per l'emergència que ha provocat l'epidèmia del coronavirus. Efectivament, el catalanisme es troba missing. De fet, és com si no existís

Malgrat els intents que diversos dirigents d'aquest àmbit polític català, el catalanisme centrista, estan realitzant per engegar unes estructures que li puguin permetre ocupar en el futur l'espai que va deixar buit la desaparició de CiU, la realitat és que ni tan sols s'han pronunciat amb claredat sobre la situació provocada per l'epidèmia.

Realment, aquesta desaparició del catalanisme de la primera línia política a Catalunya reflecteix amb claredat els considerables obstacles que aquest sector polític català haurà de superar per aconseguir un cert protagonisme en el futur. Ara com ara, les expectatives són molt pessimistes, segons admeten fonts d'aquest espai polític exconvergent.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 Joanet, Bcn, 17/04/2020 - 20:24

En canvi l'espanyolisme està més present i exacerbat que mai.