Publicitat
Confidencial · 9 d'Abril de 2020. 00:15h.

On és la república?

Ja ningú no se’n recorda del procés

On és la república?

Pancarta exhibida durant una manifestació independentista

Els principals dirigents de l'independentisme català, inclosos els que estan arrenglerats amb els sectors més radicals, ni tan sols s'han atrevit a parlar de la república catalana o de les denominades estructures d'estat, durant la greu situació que està provocant a Catalunya l'emergència sanitària de l'epidèmia del coronavirus.

Ni tan sols el grup de Waterloo, que lidera Puigdemont, està plantejant una alternativa independentista a la gestió de l'emergència sanitària que està realitzant l'administració espanyola. En aquest sentit, la suposada estructura paral·lela a l'administració de la Generalitat que l'expresident té a la seva disposició a Bèlgica ha demostrat la seva irrellevància.

De fet, segons admeten algunes fonts independentistes, no es tracta de què parlar ara de la república catalana sigui més o menys inoportú i estigui totalment fora de lloc. El problema real és que la crisi actual està ratificant i demostrant el que amplis sectors de l'independentisme català van assumir fa temps, encara que es neguen a reconèixer-ho: el procés ja no existeix.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 VRaptor, Alicante, 09/04/2020 - 12:35

Unas pocas palabras inspiradas en Catón el Viejo "Delenda esset Republiqueta" La república ha sido destruida. Por si no se ha enterado la troupe de inútiles que os gobiernan o que pugnan por gobernaros. Con ejemplos de gobierno como el actual, mejor emigrar si vuelven a ganar los mismos. Ya sabéis lo que va a suceder, las calamidades que os espera

#1 Santi, Barcelona, 09/04/2020 - 11:20

VIvim la realitat del refrany "no hay mal que por bien no venga" el virus ha fet callar a la banda dels sediciosos i als conspiradors-aficionats per la rebelió han tingut d'abaixar el cap. Tot era una gran mentida per perpetuar-se en les prebendes del càrrec i continuar amb la corrupció. Han dividit i fet molt mal, i no els pot sortir gratis.

#1.1 Jaime de Andrade, El Pardo, 09/04/2020 - 15:31

Lo mal que se me interpretó a mí cuando dije esa misma frase...en fin,como decís en esa industriosa región,"ya os lo hareis".