Publicitat

L'expresident, 'missing'

On és Mas?

Imatge d'arxiu de l'expresident Artur Mas

Segons diverses fonts exconvergents, desvinculades de l'independentisme català radical, la desaparició d'Artur Mas de l'escenari polític a Catalunya, quan s'està generant una gran activitat, parcialment provocada per l'impacte d'importants decisions judicials o d'institucions de l'Estat, és un fet que planteja molts dubtes sobre el futur polític de l'expresident de la Generalitat.

Aquestes fonts afegeixen que la revifada de Mas hauria d'arribar, si arriba, mitjançant les properes eleccions catalanes, i precisament en aquests moments està començant a produir-se a Catalunya un creixent soroll electoral, a conseqüència de l'eventual inhabilitació de Quim Torra per mantenir-se a la presidència de la Generalitat, després de ser condemnat per un delicte de desobediència.

Les incògnites que provoca la desaparició de Mas augmenten quan es té en compte que l'espai exconvergent està actualment sense candidat per encapçalar la llista de Junts per Catalunya si es produís una convocatòria electoral, una possibilitat que no és descartable. Aparentment, aquest escenari podria ser una gran oportunitat perquè l'expresident actués. I malgrat tot, no es tenen notícies d'eventuals moviments en aquest sentit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Valenti, Tarragona, 20/01/2020 - 19:19

Anunciad a bombo y platillo: alli viene una cámara, alli viene una cámara... y en menos de 30 segundos habrá aparecido puesto de perfil y dispuesto a ser filmado.

#1 M, POLINYA, 20/01/2020 - 12:55

Desde que se le abuchea en todos los espacios públicos a los que acude, es mejor que no salga mucho de su casa.