Trenta nous processaments

On són els CDR?

Els CDR tallant una carretera

El jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona ha acabat la instrucció del sumari que va obrir arran de la difusió d'unes declaracions del jutge independentista Santi Vidal, que es vantava d'algunes actuacions presumptament il·legals de l'independentisme, en el marc de l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya. Ara, la titular del jutjat ha processat, pel que fa a l'organització de la jornada l'1 d'octubre del 2017, un total de 30 investigats per malversació, desobediència, falsedat, revelació de secrets i prevaricació.

Alguns col·lectius independentistes han comentat amb decepció que l'única reacció contra aquesta actuació juicial ha consistit a una declaració institucional -una més- del president de la Generalitat, Quim Torra, sense que s'hagin prodüit mobilitzacions de cap tipus, tot i que entre els processats es troben alts càrrecs de la Generalitat, com els directors dels mitjans de comunicació públics.

Ni tan sols comitès de defensa de la república (CDR) han intentat mobilitzar  l'independentisme, la qual cosa demostra la debilitat actual de les estructures independentistes. Aquest fet podria ser un precedent que indicaria que són notablement infundadesque les esperances dels dirigents independentistes sobre una gran mobilització quan es produeixi la sentència, presumiblement condemnatòria, del judici contra els processats per l'intent independentista de la tardor del 2017.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 16/04/2019 - 00:47

"Ni tan sols comitès de defensa de la república (CDR) han intentat mobilitzar l'independentisme, la qual cosa demostra la debilitat actual de les estructures independentistes."
No solo eso, también demuestra que el prusés ha sido siempre algo de arriba abajo

#2 charly, Barcelona, 15/04/2019 - 22:44

Debilitat actual de les estructures independentistes? No han sentit al president prohibint a Falconetti el 155?

#1 oriol, Manresa, 15/04/2019 - 08:58

Què on son els CDR? Els CDRs son amb els seus papas a la Cerdanya o a la Costa Brava, i els mes pudents a Londres, Paris o Roma, en plan vacances low-cost, selfie amunt, selfie avall.