Publicitat
Confidencial · 3 de Juliol de 2018. 00:00h.

'Operació diálogo'-II?

Sánchez, com Sáenz de Santamaría

'Operació diálogo'-II?

Imatge d'arxiu del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez

Diversos dirigents estatals del PSOE estan expressant aquests dies de manera privada la seva inquietud davant de la reunió del proper dia 9 entre el president del Govern espanyol i secretari general del partit, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, segons fonts socialistes.

Aquesta inquietud procedeix del convenciment d’ aquests dirigents que Sánchez no té suficients garanties de la utilització que l'independentisme pugui fer d'aquesta reunió, i creuen que el president espanyol, de la seva banda, potser estigui actuant només en funció de la rendibilitat d'imatge que aquesta reunió pugui proporcionar-li.

Per tant, el PSOE i el Govern de Sánchez corren el risc, segons aquestes mateixes fonts, que aquesta iniciativa sigui una cosa similar a l'operació diàleg de l'exvicepresidenta del Govern del PP, Soraya Sáenz de Santamaría, que va acabar amb un fracàs total , atribuït per molts sectors polítics i socials de Catalunya al fet que era, simplement, una operació d'imatge.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Mefisto, BARCELONA, 03/07/2018 - 11:55

ES QUE ES UNA OPERACIÓ D'IMATGE DE SÀNCHEZ.

ESTÀ CLAR QUE EL GOVERN ESPANYOL NO ES POT POSAR MAI D'ACORD AMB PUTXI I TORRA, APÒSTOLS DELS FANATISME I DE LA IMPOSICIÓ DE LES SEVES OBSESSIONS. L'ÚNICA SORTIDA SERIA l' ANUNCI D'UN SEGON 155 MOLT MÉS CONTUNDENT, ENCARA QUE NO LI AGRADI A ICETA.