Publicitat

Confirmada la seva tendència a l'alça

Optimisme al PSC

Miquel Iceta durant un acte del PSC

El PSC ja tenia dades molt favorables de les enquestes electorals, quan va aconseguir que el Parlament aprovés la seva moció exigint el president Torra que se sotmeti a una moció de confiança o convoqui eleccions. Aquest èxit ha implicat un augment de l'optimisme de la direcció del partit que dirigeix Miquel Iceta pel que fa a la propera sèrie de convocatòries electorals.

A més, les dades dels estudis electorals posteriors a aquest episodi parlamentari mantenen les perspectives positives per als socialistes catalans, la qual cosa implica que l'optimisme dels dirigents del partit té fonaments reals, atès que no es tracta que s'hagin produït pujades aïllades en algunes enquestes, sinó d'una tendència sòlida i que es manté.

En qualsevol cas la direcció del PSC és conscient que el primer lloc a les properes convocatòries electorals, incloent les eleccions municipals a Barcelona, correspon a Esquerra, i l'aspiració dels dirigents de la formació d'Iceta és que els socialistes puguin aconseguir la segona posició a la sèrie d'eleccions que s'acosta.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 16/04/2019 - 00:45

Votar a PSC/PSOE es votar separatismo. Allá cada cual con su voto. Luego que no se quejen.

#1 FerranH, Barcelona, 15/04/2019 - 13:07

PSC..sube porque Podemos baja.. Es lo mismo que pasa a nivel nacional. NO es ningún mérito..sino un demérito de Podemos.