Publicitat

Sánchez fa revifar l’independentisme

Oxigen

Pedro Sánchez i Oriol Junqueras se saluden al Congrés

El projecte independentista català està totalment esgotat i sense futur, tot i que està rebent oxigen, que li arriba des de la Moncloa. El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, conscient que el seu lloc depèn dels independentistes catalans, està aplicant una estratègia política basada a cessions contínues a les exigències de l'independentisme.

Malgrat tot, fonts independentistes reconeixen que el moviment és actualment incapaç de revifar, perquè la ruptura de la unitat ha fet inviable el seu projecte. Per tant, els dirigents de l'independentisme, sobretot Esquerra, han baixat el nivell de les seves exigències i estan aconseguint gairebé tot el que demanen als dirigents del PSOE.

Aquesta estratègia és possible perquè les seves reivindicacions són inferiors a les inicials, i aquesta forma de actduar els permetrà probablement mantenir part del control de la Generaliltat en el futur, encara que sigui mitjançant la fórmula d'una eventual coalició amb d’altres formacions. És a dir, gràcies al gir cap al pragmatisme, i també per la receptivitat de Sánchez a les seves reivindicacions, és molt possible que aconsegueixin salvar els mobles.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 no soy nadie, barcelona, 27/01/2020 - 08:25

sanchez traidor, aunque el resto de partidos "constitucionalistas" también tienen lo suyo, justo cuando es el momento de dar la estocada o tomar las riendas, con amplios acuerdos, volvemos a marear la perdiz para el futuro asegurarse los votos de estos desgraciados. Lo hicieron Gonzalez y Aznar... ¿como no lo van a hacer los políticos de ahora?