Publicitat
Confidencial · 7 de Novembre de 2019. 00:10h.

Oxigen per als violents

La cessió dels claustres universitaris

Oxigen per als violents

Imatge dels recents disturbis a Catalunya

Els claustres de moltes universitats catalanes han accedit a la pressió de grups d'estudiants que exigien privilegis en les seves avaluacions, a canvi de participar a manifestacions contra la sentència del judici sobre l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya de la tardor del 2017. Moltes de aquestes protestes han provocat violents disturbis a diversos punts de Catalunya.

Fonts acadèmiques opinen que l'actitud dels claustres de cedir davant d'aquestes pressions és un precedent molt negatiu, en el sentit que es tracta d'una mena de premi per participar a unes mobilitzacions que, en molts casos, acaben sent violentes. És a dir, suposen uns importants incentius perquè grups d'estudiants puguin protagonitzar actes violents.

La situació és encara més negativa, afegeixen aquestes fonts, si com passa en aquest cas, la decisió dels claustres respon no només a pressions dels estudiants, sinó també a la disposició dels components d'aquests claustres a satisfer els desitjos de les autoritats independentistes de la Generalitat de Catalunya. D'aquesta manera, queden bé amb tothom.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 07/11/2019 - 23:43

La bajada e pantalones de las universidades con los violentos cachorros del prusés les obligará a ser igual de comprensivos con cualquier otra demanda futura de cualquier otro grupo. En caso contrario quedará claro que sólo son proclives al separatismo xenófo porque son parte de él.

#1 no soy nadie, barcelona, 07/11/2019 - 09:46

Estos niñatos, deberán esconder en sus curriculums, si alguna vez son capaces de confeccionar uno, los años y la universidad donde consiguieron el título.